Monday, July 26, 2010

Dansul vantului cu marea

Daca ar privi peste umar m-ar zari. Nu o face. Vantul se joaca cu parul ei si asta ii place, se simte rasfatata.
Valurile i se sparg la picioare si o fac sa se simta speciala, asezata sus pe un piedestal unde nimic nu o poate atinge.
A venit la plaja cu prietena ei. Amandoua vorbesc o limba slava pe care o identific cu rusa. Se aseaza la distanta una de cealalta, fiecare lasandu-si loc pentru un oaspete neasteptat, care poate apare din clipa in clipa.
Scoate din geanta o carte si cu ochelarii de soare pe nas se pierde in lumea zamislita de randurile zavorate intre cele doua coperti.
 Priveste persoanejele cartii dintr-un loc din ferit de unde nu poate fi vazuta, de pe plaja lovita iar si iar de valuri.

7 comments:

 1. interesant, chiar foarte interesant. Cred k orice fata isi doreste sa se simt mereu ca fiind cea mai speciala pentru acel cineva potrivit. :)

  ReplyDelete
 2. @Nimeni, multumesc

  @stars who complain, fiecare este speciala, dar multe gresesc si incearca sa copieze si sa intre in nsite tipare care nu le caracterizeaza uneori.

  @catalin fudulu, toata plaja e formta dor din pietris la Nisa.
  Cand e linsite si valurile se sparg de mal, pietrele antrenate in miscarea aceasta, produc un zgomot similar cu cel al unei lingurite intr-un pahar de citronada :)

  ReplyDelete
 3. frumos...frumos post....frumoasa imaginea valului gata sa se sparga...parca astept sa aud zgomotul si apoi retragerea lui ca sa lase loc urmatorului val...si...miroase a mare...altfel :)

  ReplyDelete
 4. minunata faptura de te-a lasat sa o admiri si sa ii urmaresti gesturile atata timp...frumos par si cam provocator...totusi, coafura rezista nu? chiar si la nisa :)

  ReplyDelete
 5. @pandhora, era al VII-lea val, cel mai mare din serie. Marea era linistita ziua.

  @Ellenaa, nu am putut rezista sa trec nepasator pe langa imaginea parului ei ce dansa in ritmul brizei, avand pe fundal orchestra marii si a pietrelor agitate.
  PS: Coafura rezista doar pe tarm, ceea ce e si normal, nu a intrat deloc in apa :)

  ReplyDelete