Pages

Monday, May 10, 2010

Tarzan si erotismul



Duminica dimineata, m-am trezit devreme, nu stiu ce e cu mine, insa nu mai pot dormi peste 8:30 sub nici o forma. M-am defectat pesemne. Ma invart un pic prin casa, si deschid televizorul intr-un final, contrar obiceiurilor mele. Butonez un pic si raman la un film de aventura pe Antena 1, film ce avea arhicunoscutul personaj Tarzan.
Fiindca nu aveam nici un chef de altceva, am zis sa ma relaxez ca dupa revolutie cand duminica dimineata ma delectam cu filmele pentru copii si Feriti-va de Magarus.
Dar sa nu cadem pe panta melancoliei si sa revenim la subiect. Ecarnizarea cu pricina, contine peisaje superbe si cam atat.
La un moment dat incepe insa adevarata "actiune" a filmului care ma lasa cu gura cascata. Vreau sa zic ca era deja ora 9:30 parca. La un moment dat echipa de exploratori ajunge langa ocean si toti sar in apa de bucurie. Jane insa decide sa mai ramana ca sa faca o baie mai ampla. Imi zic "ciudat...oare ce urmeaza". Ei bine a urmat un episod demn de filmele erotice de dupa revolutie ce se difuzau dupa 1 noaptea pe postul national care pe durata filmului aratau in fuga un san.
Cum vremea evolueaza si copii se pare ca sunt fortati sa se maturizeze mai repede. Astfel televiziunea le ofera scene nu gluma: Jane incepe sa se plimbe pe plaja asemena unui model Playboy si intra in apa purtand doar o rochie alba, subtire si transparenta. Inevitabilul se petrece si rochia se uda, devine integral transparenta de sus pana jos iar actrita se roteste in cadru in repetate randuri expunand tot ce avea ea ami de pret. Imaginile cu iz erotic nu se opresc aici,d eoarece Jane decide ca rochita aceea e prea mult si o scoate complet iar apoi se arunca de cateva ori in valuri aparand in cadru in costumul Evei destul de explicit.
"hmmmm...si cate ore de somn pierdeam eu in adolescenta pentru un film mai slab dupa 1 noaptea"
Faza continua, vine un leu pe plaja (cam aiurea dar fie), vine si tarzan care o salveaza de leu, o mai salveaza apoi de un sarpe care il musca iar el lesina.
Inutil ar fi sa va zic ca actorul ce-l interpreta pe Tarzan este mereu proaspat ras, epilat si mers la sala cum nu se poate mai des.
Ce credeti ca face Jane cand e el lesinat???
Il uda cu o carpa ca sa isi revina insa mintea ei fuge in alta parte si e imedia turmata de maini. Incep sa apara primplanuri in care ea il mangaie pe piept iar mana ei coboara incet pe slipul lui unde zaboveste o vreme destul de insemnata! Deja eram debusolat, "E un film pentru copii!!! Ce Dumnezeu faceti?" imi spun in gand...dar nu apuc sa imi termin ideile ca Jane incepe sa gandeasca cu voce tare: "Ce-ar spune prietenele mele daca m-ar vedea...si sunt inca virgina, ah, poate ar fi mai bine daca nu as mai fi!"
Deja aveam ochii cat cepele si eram oarecum revoltat inauntrul meu. Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu sunt eu prea conservator, dar hai sa un zapacim copiii de cap totusi!
Din nou nu apuc sa imi termin ideea ca se trezeste Tarzan, sare cat colo si incepe sa mearga mandru incordandu-se in toti muschii, in jurul lui Jane care statea pe nisip si il privea cu mare admiratie. Se aseaza langa ea si ce face?!? Ii pune mana pe san peste bluza, apoi ii baga mana in bluza si incepe sa ii framante sanii. Ea inchide ochii si lasa usor capul pe spate.
Momentul nu dureaza mult si se temrina cu zgomotul unei impuscaturi care il sperie pe omul maimuta ce o ia la sanatoasa prin jungla.

Am ramas cu gura cascata, cred ca aveam o figura de prost nevinovat care doar voia sa vada un film de aventuri pentru copii, duminica dimineata.
Repet, nu sunt vreun conservator sau incuiat, dar pe vremea mea (cam trist sa zic asta avand in vedere ca implinesc 29 de ani anul asta), lucrurile stateau altfel. Ma bucuram la filmele cu pirati, Lassie, Black Beauty, Capitanul Nemo si sincer imi placeau teribil. Ca am inceput sa caut mai mult mai tarziu, era evident, dar cautarea era frumoasa, nu ca acum cand totul se obtine de-a gata.
Lumea se schimba, dar nu se schimba in bine. Ce isi vor mai dori copii de azi mai tarziu? Ce nevoi vor avea la 14 ani si cat vor mai intelege ei din romantism si sentimente?

4 comments:

  1. lumea se schimba....poate e bine ca nu toti ne schimbam o data cu ea...nu stiu...

    ReplyDelete
  2. Se schimba prea repede si nu cred ca se schimba in bine.
    Haosul de la TV si emisiunile de scandal transforma micul ecran int-run simplu circ de cea mai proasta calitate.

    ReplyDelete
  3. He, he! Acum piratii s-au facut fotbalisti, pentru ca si-au dat seama ca se munceste putin, castiga mai bine si au parte de toate pitz... topmodelele moarte dupa bani si putina faima. Lassie s-a combinat cu Black Beauty si Capitanul Nemo... nu stiu, probabil a descoperit Stargate.
    Noua ne-a atras atentia fetita noastra de 4 ani cand ne-a intrebat inocent "mami, ce face fata aia acolo?". Nu era film erotic, doar o scena unde un el si o ea se... pupau (sa raman il limbajul fetitei mele) de mama focului - bineinteles cu suspinele si oftatul de rigoare. De atunci suntem foarte selectivi cu emisiunile tv, desi constientizam ca n-o putem proteja la nesfarsit de toate gunoaiele difuzate de televiziuni.

    ReplyDelete
  4. Ma astept deja, ca in curand sa iasa un remake dupa celebra carte "Ocolul Pamantului in 80 de zile" al lui Jules Verne ce va purta numele "Ocolul Pamantului in 80 de pozitii".
    In fuga dupa senzational si audienta a televiziunilor, vad ca se face apel la tot ce e mai josnic pe lumea asta

    ReplyDelete