Pages

Wednesday, April 21, 2010

Since I don't have you



GNR e trupa adolescentei mele, melodiile lor erau mereu prezente la petreceri si ce savoare aveau dansurile pe aceste ritmuri. Erau vremuri frumoase, nu avem grijile de azi, ci niste griji de antrenament, cum ar fi teze, examen de admitere si bacalaureat. In ordinea corecta evident.
Fiecare stea din floarea unei papadii care ne atinge ne schimba destul si ne indreapta spre alte zari. Uneori castigam ceva dar de fiecare pierdem cate ceva.
De cele mai multe ori nu stim ce pierdem ca urmare a alegerilor pe care le facem si asta e mai bine. Exista riscul sa ne bucuram ca am ales drumul pe care pasim acum sau sa ne intristam stiind ca am fi putut fi in poienite mai luminoase.
Daca nu te am pe tine nu am nimic, ar fi ideea de baza, asta e senzatia cand pierdem ceva caruia ii stim gustul, parfumul si calitatile complexe.
Dar daca nu te am pe tine, nici tu nu ma ai pe mine si astfel universul se echilibreaza...o fi corect?

3 comments:

  1. nu...nu e corect....e doar echilibrat :)

    ReplyDelete
  2. daca nu te am pe tine..continui sa ma am pe mine...si desi suna egocentrist...cred ca suntem singuri pe care ne putem baza 100% indubitabil si indiscutabil.Suntem singurii care decidem in ce directie suflam in papadie..si daca alegem sa alergam dupa stelute...sau dorim alta floare mai putin efemera...

    ReplyDelete
  3. Nu suntem bunuri materiale care isi schimba doar posesorul din cand in cand. Exceptie fac bombele sexy din tabloide :)
    Nu suntem nici zei sa putem detine alti oameni.
    Avem vointa proprie asa ca facem doar ce dorim, venim si plecam dupa bunul plac.

    ReplyDelete