Wednesday, April 21, 2010

Dance me to the end of loveIubirile se spune ca dainuie mereu. Dragostea se zice insa ca e trecatoare. Poate ca asa este, dragostea devine prietenie, interes, obisnuinta. E o flacara ce se stinge mai repede si cum in natura asta a noastra nimic nu se pierde, totul se transforma, ea devine unul din sentimentele de mai sus.

4 comments:

 1. simt o urma de regret in scrierea ta....:)

  ReplyDelete
 2. nimic nu e etern...nimic nu dainuie pentru totdeauna indiferent de cat ne-am dori asta...sentimentele dupa ultimele mele experiente, par a fi cele mai perisabile chestii in lume...oricat de puternica ar parea a fi...totul atarna de un fir...subtire.
  cel mai trist e cand iubirea se transforma in ura...sau in indiferenta...atunci tind sa cred ca de fapt nu a fost iubire...ci doar ci doar o himera a iubirii ce a lasat un parfum frumos in urma...ce ne-a ametit simturile

  ReplyDelete
 3. Insa aroma acestui parfum ne facem sa "gresim" din nou si sa ne indragostim.Asa e legea firii, tot ce nu e cladit pe sentimente puternice, intamplari marcante, din pacate nu dainuie si cade precum un castel din carti de joc.

  ReplyDelete