Pages

Wednesday, March 16, 2011

Venetia in puterea noptii

Strazile micului oras din laguna sunt un mister ce nu poate fi nicodata patruns complet. La fiecare revedere, vei descoperi un nou ungher sau o noua alee, mai ingusta decat cele pe care ai mai pasit.
Cu toate astea, farmecul orasului, ramane in canalele ce serpuiesc printre caldirile vechi ce pastreaza intre zidurile lor, nenumarate povesti.


Hoinarind prin acele locuri la ceas de seara, forfota turistilor paote deveni coplesitoare, insa frumusetea locului este si in faptul ca te poti pierde cu usurinta daca nu urmaresti indicatoarele si atunci gasesti linistea. O liniste in care daca esti destul de atent poti auzi soaptele celor ce au pasit slefuit cu pasii lor, strazile si podurile, in vremurile lui Casanova.

3 comments:

  1. foarte frumoase pozele. si mie imi place Venetia foarte mult desi o stiu doar din poze si din povesti. sper ca intr-un final sa ajung sa o si vad.

    ReplyDelete
  2. minunata senzatie...sa asculti timpul...sau poate este doar clipocitul apei...

    ReplyDelete
  3. @ Alexandra, merita sa pasesti pe strazile ei si sa despici apele la bordul vaporaselor ce servesc ep post de autobuz, de la un an la altul devine mai accesibila...te incurajez sa ii treci pragul si nu vei regreta :)

    @ pandhora, cred ca e un pic din amandoua...danseaza si se amesteca atat de amplu incat par sa stapaneasca totul prin hipnoza

    ReplyDelete