Pages

Tuesday, March 8, 2011

Noaptea, cum nu o vedem cu ochiul liber

Noaptea e un mister si intunericul dezvaluie noi culori in locul celor pe care le ascunde.
Linistitul orasel de munte se lumina intens iar muntele din fata se lasa mangaiat de razele lunii in timp ce norii desenau diverse forme pe mantia alba de zapada.

Cerul instelat a fsot o surpriza placuta si carul mic (sau mare) ce se intrezareste printre nori, a fost una si mai mare.

Intr-o seara un foc de artificii ne-a facut sa intoarcem privirea spre sursa zgomotului si desi poza s-a facut in 30 secunde, ca toate cele de mai sus, am si surprins ceva, culmea :)

Aici este parcursul unui tractoras ce tasa zapada si lucra neobosit pana la venirea zorilor. Era unul din cele 10 pe care le observam pornind in toate directiile seara de seara, dupa ce se goleau partiile de schiori.
A iesit ciudat, din motivul amintit mai sus, durata de efectuare a pozei, 30 de secunde.
Merita asteptarea, desi setarea asta, amplifica foarte mult surseel de lumina din peisaj fiind mai mult dedicata locurilor lispsite complet de orice sclipire venita de la vreo sursa electrica.

3 comments:

  1. frumoasa noaptea ta...a night to remember :)

    ReplyDelete
  2. Noaptea e fermecatoare prin natura ei, insa atunci cand poti vedea dincolo de ce iti permite privirea, descoperi ca e mai ampla si mai frumoasa decat ti-o imaginai :)

    ReplyDelete